• Fietsen met kinderen.info

  Zowel thuis als op vakantie ben je een echte fietsfanaat. Maar dan breidt het gezin uit. En duiken tal van praktische vragen op. Wees gerust, daar zijn allemaal antwoorden op te verzinnen. Ons advies: gewoon op fietsvakantie blijven gaan want dat is het leukste wat er bestaat! Read More
 • Nieuws

  Op deze pagina houden we je graag op de hoogte van onze allerlaatste nieuwsitems.  Read More
 • Vragen stellen

  Iedereen die onze website bezoekt heeft een gemeenschappelijke interesse namelijk fietsen met kinderen. Jij en vele anderen hopen hier een antwoord te krijgen op jullie vragen. Heel wat antwoorden zijn al terug te vinden op de website zelf maar misschien vind jij toch niet wat je zoekt of wil je graag de mening horen van gelijkgezinden. We hopen via deze weg ook aan deze nood tegemoet te komen. Read More
 • 1
 • 2
 • 3

Deze website is bedoeld als een trefpunt voor (vakantie)fietsende ouders. Volgens het principe: Voor ouders, door ouders. Op deze plaats vind je veel ervaringen en tips van anderen. Op het forum of de facebookpagina fietsvakantie met kinderen kan je al je vragen kwijt. Daarnaast vind je veel informatie over hoe je zo'n fietsrit of -vakantie met kinderen best aanpakt, wat je allemaal (kan) meenemen, ... . 

De mogelijkheden voor fietsvakanties zijn groot en groeiend! Er is inmiddels ook een zeer verscheiden assortiment aan fiets- en kampeermateriaal te verkrijgen. En voor wie het liever kant-en-klaar heeft: er is ook een georganiseerd reisaanbod.

Deze website wil een platform zijn voor de grote behoefte aan informatie op dit gebied. Een site voor fietsende ouders en kinderen, gevuld met de ervaringen en tips van fietsende ouders en kinderen.

Je kunt zelf ook een bijdrage leveren aan deze site. Graag zelfs!
Reisverhalen, foto's, informatie over fiets- en kampeermateriaal, aankondigingen voor evenementen, links naar websites... alles is welkom! Stuur een berichtje naar de redactie. Bedankt!