Welcome, Guest

TOPIC: Fylke fietsaanhanger

Aw: Fylke fietsaanhanger 02 Sep 2007 07:32 #1569

  • nettie
  • OFFLINE
Hoi Sandra, en andere lezewrs van deze topic,
wij hebben de flyke aanhangfiets uitgeprobeerd, en tot onze verrassing zat hij gewoon erg goed, hij hing helemaal niet scheef, voelde erg stabiel, en onze dochter was meteen super blij en fietste er meteen op weg (samen met 1 van ons dan). Een heel weekend mee gefietst, tot grote tevredenheid.
Bevestigen gaat ook goed, de fietsenmaker had de beugel voor ons geplaatst, en het fietsje zelf gaat makkelijk op en af.

Dus voor 130 euro een heel fijn ding.

Of je er ook lange fietsvakanties mee kan doen, weet ik gewoon niet, dat zal de ervaring uitwijzen; maar voor prettige fietstochtjes in de omgeving bevalt hij echt goed!

misschien gaat de fiets op den duur wel scheef hangen, dat zal ook blijken...maar we hebben in ieder geval een betaalbare oplossing gevonden waar we voorlopig goed mee uit de voeten (pedalen) kunnen.

groetjes, Nettie :)
The administrator has disabled public write access.

Aw: Fylke fietsaanhanger 01 Sep 2007 18:39 #1568

  • sandra
  • OFFLINE
Hoi Nettie,

Ik ken de aanhangfiets niet uit eigen ervaring, maar zie hier in het dorp wel eens mensne met de Flyke aanhangfiets rijden. Ik moet eerlijk zeggen dat het er niet al te best uitziet. De aanhangfiets hangt schuin achter de gewone fiets, en dat is heel erg instabiel. Heb je 'm al uitgeprobeerd inmiddels?

Sandra
The administrator has disabled public write access.

Fylke fietsaanhanger 23 Aug 2007 23:25 #1561

  • nettie
  • OFFLINE
Hoi! Wij gaan zaterdag een proefritje maken met een FYLKE aanhangfiets, met 6 versnellingen. Ons dochtertje is 5, ze houdt van fietsen, maar kan (durft) nog niet zonder zijwieltjes op haar eigen fietsje. Om toch leuke tochtjes in de omgeving te kunnen maken, willen we nu deze aanhangfiets uitproberen, ze wil dit zelf ook graag (vriendinnetje heeft het ook). Nu kunnen we helaas geen 300 - 500 euro aan een aanhangfiets uitgeven, en deze kunnen we in de aanbieding voor 129 euro kopen (adviesprijs 179). Bevestiging is op zadelpen. Fietsenmaker gaat het bevestigen. Is er iemand die hier ervaring mee heeft? Is het iets of is het niets? Het is nog niet echt voor een fietsvakantie, meer voor dagtochtjes zonder bepakking.
alvast bedankt voor jullie antwoorden!
groetjes van Nettie
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum