Welcome, Guest

TOPIC: fietskar + lodger bunker

Aw: fietskar + lodger bunker 12 Jan 2010 13:48 #2801

 • gelukzak
 • OFFLINE
@ Femke: bedankt voor de handleiding. Ik had die ondertussen ook al opgeslaan, maar nu pas goed gezien dat er ook een Nederlandstalige versie in zit (met de Duitstalige konden we niet zo goed verder).

@ Guido: bedankt voor de foto's. Onze zoon is nu 7 weken, maar hij was wel 5 weken te vroeg geboren. Dus misschien best nog wat wachten zodat z'n rugje en gewrichten nog wat verder ontwikkelen. Sowieso mag het eerst wat beter weer worden om te fietsen... ik kijk er al naar uit.

Groetjes,
An.
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietskar + lodger bunker 12 Jan 2010 13:05 #2799

 • guidoscm
 • OFFLINE
Wij hebben onze kleine man na 6 weken al meegenomen in de hangmat.

Ik heb alleen een extra zonnescherm gemaakt, een grote handdoek werkt ook. Vooral het onder stuk is nogal open.

hier kan je de doek zien.

hier kan je de hangmat zien. Hij word gebruikt in een chariot cougar.
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietskar + lodger bunker 09 Jan 2010 10:56 #2793

 • femke
 • OFFLINE
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietskar + lodger bunker 09 Jan 2010 09:58 #2792

 • gelukzak
 • OFFLINE
Hallo,

ondertussen hebben we een koopje van een Lodger Bunker op de kop kunnen tikken. We vinden het knuffeldeken echt super en warm genoeg (dat mag wel met het koude weer dezer dagen); onze maxi cosi voetenzak is 'n echte 'light-versie' --> goed voor in en uit de auto, maar niet om in een buggy/fietskar te gebruiken bij 'n wandeling van 2u.

Maar we hebben nog 'n vraagje: jullie 2 kindjes hebben in de hangmatjes in de fietskar gelegen --> kan je ons uitleggen/laten zien (eventueel met foto) hoe de hangmatjes bevestigd moeten worden?

Ons hangmatje hangt nu in het midden, maar het is zeker niet zoals het moet. Hoe het hangmatje aan de zijkant moet bevestigd worden (als er nog een groter kind in de fietskar zit) is ons al helemaal onduidelijk.

Op internet vinden we niet direct een duidelijk antwoord. We hebben de fietskar tweedehands gekocht. De verkopers hebben ons nog een online-folder doorgestuurd, maar ook daar vinden we de foto's niet duidelijk.

Voorlopig hebben we de fietskar enkel nog maar gebruikt om te wandelen, dus qua veiligheid is er nog geen probleem. Met fietsen wachten we nog even... tot we de juiste bevestigingsmethode weten.

Vanaf welke leeftijd heeft jullie tweeling gebruikgemaakt van de wiegjes in de fietskar?

Groetjes,
An

P.S. Als er andere Chariot-gebruikers zijn die hun ervaringen met het babyhangmatje willen delen, graag.
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietskar + lodger bunker 29 Dec 2009 21:02 #2785

 • babsdehaas
 • OFFLINE
Hallo

Onze tweeling heeft bijna een dik 3 kwart jaar in de hangmatjes gelegen.Ook in een chariot. Wij hebben gewoon de maxi cosi zakken erin gehad Dat is ons altijd goed bevallen.

Babs
The administrator has disabled public write access.

fietskar + lodger bunker 15 Dec 2009 16:46 #2780

 • gelukzak
 • OFFLINE
Hallo,

wie heeft ervaring met een baby'tje in een hangmatje in een fietskar (bij ons de babysling hangmat in een Chariot Captain fietskar)?

Past de Lodger Bunker daar vlot in? Of is het fleece knuffeldeken dat op de website van Chariot vermeldt staat ook bruikbaar (daar staat inderdaad bij dat het knuffeldeken ook bruikbaar is in de maxi cosi).

Wel een groot prijsverschil tussen de 2: Lodger Bunker: rond de 100 euro, het fleece knuffeldeken van Chariot voor 43 Euro.
Welke zijn dan de voordelen van de Lodger Bunker? Warmer? Op de website van Lodger lees ik iets over een nieuwe binnenvoering (waarvan je de kleur kan kiezen). Wil dit zeggen dat de binnenvoering er niet standaard bij zit? Is het fleece knuffeldeken van Chariot minder warm?

Ik hoor jullie ervaringen graag.

Groetjes,
An<br /><br />Bericht gewijzigd door: gelukzak, op: 2009/12/15 17:47
Attachments:
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum