Welcome, Guest

TOPIC: tentkeuze

Aw: tentkeuze 18 Jan 2006 22:14 #319

  • Benno
Hoi Josien,

Wij hebben een Vaude Division Dome, iets groter dan de Opera waar je naar zoekt maar toch nog lang geen 11 kg. We hebben hem destijds gekocht met het oog op de binnenruimte op een druilerige dag. En hij bevalt perfect. De 'wand' kun je gemakkelijk wegritsen en dan heb je een flinke ruimte. En met de wand er in heb je twee gescheiden stukken. Voor ons een ideale tent.

Groetjes,

Benno
The administrator has disabled public write access.

Aw: tentkeuze 18 Jan 2006 18:56 #318

  • Redactie
Het is inmiddels aangepast. Bij het overzetten van gegevens van de oude naar de nieuwe site is vermoedelijk iets mis gegaan en waren her en der verkeerde gewichten terecht gekomen :angry:. Nu moet het weer kloppen. Bovendien hebben we een aantal modellen (o.a. die jij noemde) toegevoegd aan het overzicht.

Succes met je zoektocht, hopelijk krijg je van andere forumbezoekers nog wat goede suggesties. Heb je de Erdman Schmidt tent (Slakkenhuis) uit het overzicht ook overwogen? Is ook een behoorlijk populaire tent bij fietsende gezinnen!

Sandra
The administrator has disabled public write access.

Aw: tentkeuze 18 Jan 2006 05:02 #317

  • ruud
Hoi Josien,

In het overzicht staan de gewichten van de Wildebeast tenten inderdaad niet goed vermeld. We zullen ze aanpassen.

http://www.fietsenmetkinderen.info/index.php?option=com_content&task=view&id=8&Itemid=13


Groet, Ruud

admin
The administrator has disabled public write access.

tentkeuze 18 Jan 2006 04:20 #316

  • josien
hallo! Wij zijn ruim op tijd op zoek naar een nieuwe tent voor de zomer, fietsen in NL. De oude tent, esvo blackfoot was heel fijn maar voor een gezin met drie kinderen erg weinig leefruimte bij slecht weer zoals afgelopen zomer. De oudste twee slapen in een Vaude monolith.Dat houden we zo. Nu heb ik wat tenten op de site zien staan. Die van Wildbeast zijn op de site van Perry Sport minimaal 11 kilo?! En wie heeft er ervaring met de Vaude Opera of de Vaude Slyfox Camp? Of de Eureka tunnel vision? We gaan in ieder geval voor een polyester tent, lichter en minder pakvolume. En niet te laag, vanaf 1.75m graag. Dus als je tips hebt..... graag!!!!! Groetjes, Josien.
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum