Welcome, Guest

TOPIC: buikslaper in mummieslaapzak?

Aw: buikslaper in mummieslaapzak? 08 Apr 2006 02:11 #476

  • Martin
Hallo Sandra,
inderdaad bedoel ik een lichtgewicht katoenen binnenslaapzak. Die gebruiken we zelf ook in onze \"ouderlijke\" dekenslaapzak (en dat zijn er dan 2 aan elkaar geritst)

Bij de Zwerfkei in Woerden hebben ze binnenslaapzakken zowel voor dekenslaapzakken als voor mummieslaapzakken. Daarbij hebben we zelf wel enige twijfel of dat in geval van een mummie wel goed blijft zitten.
Groet, Martin.
The administrator has disabled public write access.

Aw: buikslaper in mummieslaapzak? 07 Apr 2006 22:38 #475

  • Sandra
Hallo Martin,

Onze jongens (nu 4 en 8) slapen al een behoorlijke tijd in een mummieslaapzak. De jongste ligt ook best vaak op zijn buik, maar de slaapzak is daar geen belemmering voor. Soms draait hij zich met slaapzak en al om, dan blijft de capuchon dus aan de achterkant van zijn hoofd. Maar hij draait ook vaak in zijn slaapzak, en ligt dan met zijn gezicht in de capuchon. Maar het is allemaal ruim genoeg, en is eigenlijk net zo al wanneer hij met zijn gezicht op een kussen ofzo ligt.

Maar wat bedoel je precies met 'een binnenslaapzak in combinatie met een deken danwel mummy'? Bedoel je dat je twee slaapzakken in elkaar wilt gebruiken?

Groetjes,
Sandra
The administrator has disabled public write access.

buikslaper in mummieslaapzak? 06 Apr 2006 01:16 #473

  • Martin
Hallo,
voor onze zoon willen wij voor komende zomer een slaapzak aanschaffen. Hij is dan 3½ jaar. We twijfelen tussen een deken- of een mummieslaapzak (beide met katonen binnenslaapzak).

Heeft er iemand ervaringen met kleine kinderen in binnenslaapzakken in combinatie met een deken danwel mummieslaapzak? En vooral, het is nogal een buikslaper, is een mummie dan helemaal geen alternatief?

Alvast bedankt, Martin.
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum