Welcome, Guest
 • Page:
 • 1
 • 2

TOPIC: Follow-me?

Aw: Follow-me? 22 Sep 2011 09:24 #4268

 • SanderVH
 • OFFLINE
WIj denken er ook over om zo'n follow-me aan te schaffen voor ons zoontje van 4 jaar.
Maar aangezien dit nogal duur is, zoeken we een 2dehands exemplaar. Indien er dus iemand zijn follow-me wil verkopen. Mag hij/zij ons altijd contacteren.
The administrator has disabled public write access.

Aw: Follow-me? 31 Dec 2005 07:54 #61

 • Ton Moret
Wij zijn de eerste die met de Follow Me bij Jeroen van Kester zijn binnen gestapt. Ik mag best wel zeggen dat hij dit goed heeft opgepakt om nu als dealer te fungeren. Ook wij zijn zeer tevreden over dit systeem.
Wij waren genoodzaakt om een oplossing te zoeken omdat mijn dochter in een kinderzitje achterop zit en mijn zoon toch zelf naar school moest gaan fietsen. Ook omdat we veel recreatief fietsen is het ideaal. Je kind is moe en hup binnen een minuut is de kleine fiets weer aangekoppeld en verder weer. Ook is dit systeem goedkoper en stabieler dan een aanhangfiets. Dus ik kan mensen die veel fietsen en daarbij ook hun kinderen nog veilig naar school willen brengen de Follw Me ten zeerste aanraden.

Groeten, Ton Moret
The administrator has disabled public write access.

Aw: Follow-me? 31 Dec 2005 07:53 #60

 • Peter
Ik ben in Denemarken ook een aantal enthousiaste gebruikers tegengekomen!
Ik ben erg benieuwd wat de Follow-me kost. Als je trouwens in een bericht schrijft dat de Follow-me ook via de site verkocht wordt, vermeld dan de prijs of dan is het wel handig dat er dan een prijs op de site staat.
The administrator has disabled public write access.

Aw: Follow-me? 31 Dec 2005 07:53 #59

 • Amanda
De follow me is ideaal, fiets hangt heel stabiel achter je fiets. met nog een kind achterop en gevukde fietstassen blijf je ook stabiel. Ook op lange afstanden is het fietsen niet zwaar. ik ben zeer enthousiast over dit systeem. gebruik hem al 2jaar. de laatste tijd minder omdat de oudste inmiddels heel goed zlefstandig fiets. het wodrt nu tijd dat de jongste er gebruik van gaat maken. voordeel van de follow me is dat als je een dag gaat fietsen je kind lekker zelf kan fietsen en als de rit te lang gaat duren hang je de fiets heel eenvoudig achter je eigen fiets. ook tijdens vakantie's heeft je kind gewoon zijn eigen fiets bijzich.
The administrator has disabled public write access.

Aw: Follow-me? 31 Dec 2005 07:53 #58

 • Jeroen van Kester
Hallo,

Ik ben de nieuwe Nederlandse importeur van FollowMe, voor meer informatie kun je op de site kijken www.followme-tandem.nl Wijleveren ook direct aan de consument.

De FollowMe is het meest stabiele koppelstuk maar het is inderdaad waar dat kinderen zonder versnellingen hard moeten trappen. Als je daarintegen een fietsje hebt die al is uitgerust met versnellingen is het wel de meeste veilige en flexibele oplossing. Veel succes met je keuze.

FollowMe Nederland
Jeroen van Kester
The administrator has disabled public write access.

Aw: Follow-me? 31 Dec 2005 07:52 #57

 • Helma van der Wal
Wij hebben nu twee jaar de \"follow me\" en zijn razend enthousiast.
Onze zoon (inmiddels 6 jaar) heeft op deze manier al heel wat kilometers met ons gefietst.
Het grote voordeel is dat hij ook los kan fietsen (heel makkelijk monteren en demonteren) en dat als hij moe wordt of als het verkeer te druk wordt het fietsje weer aangekoppeld kan worden. Op deze manier wordt het fietsen spelenderwijs aangeleerd.
Ook is het voor kinderen leuk om b.v. op een camping op hun eigen fietsje te kunnen fietsen.
Wij zijn destijds begonnen met een 16 inch fietsje en inmiddels heeft hij een 20 inch fiets.

Echt een aanrader!!!
The administrator has disabled public write access.
 • Page:
 • 1
 • 2
Powered by Kunena Forum