Welcome, Guest

TOPIC: FollowMe met 24 inch.....Hoe?!

FollowMe met 24 inch.....Hoe?! 05 Mrt 2014 12:48 #5852

  • Sander
  • OFFLINE
Ik heb geen verstand van de followme maar je opmerking dat hij er nog erg graag aan hangt doet wel een ander belletje rinkelen. Hij zal kennelijk nog moeten ontwennen en soms is de cold-turkey methode de beste. Kortom weggaan zonder followme. Maar gewoon rustig beginnen, bijvoorbeeld twee of driedaagse tochtje in NL met dagfastanden rond de 20km om het uit te proberen en te leren wennen dat de followme er niet meer is. Hij leert dan ook echt dat hij het ook zonder kan en dat dit best wel stoer is.
The administrator has disabled public write access.

FollowMe met 24 inch.....Hoe?! 05 Mrt 2014 12:45 #5851

  • Sander
  • OFFLINE
Geen verstand van maar je opmerking hij hangt nog erg graag aan de followme doet me wel ergens anders aan denken. Gewoon lekker weggaan zonder de followme maar dan wel (aanzienlijk) minder ver fietsen. Denk bijvoorbeeld aan tochten rond de 20km of zo. Kan je in NL nog makkelijk van camping naar camping fietsen met zo'n actieradius.
The administrator has disabled public write access.

FollowMe met 24 inch.....Hoe?! 02 Mrt 2014 20:22 #5847

  • carolineenandre
  • OFFLINE
Wie weet hoe je een 24 inch kinderfiets toch aan een FollowMe gekoppeld krijgt?!


Achtergrond van de vraag: Onze zoon krijgt voor zijn 7e verjaardag in april een 24 inch (vakantie)fiets met 3x6 versnellingen. We hebben 'm net gekocht. Toch "hangt" hij nu met zijn 3v/20inch fiets nog erg graag aan de FollowMe en in één keer ontdekten we dat de FollowMe geen 24 inch meer aankan. Fabrikant zegt dat 22 inch soms nog net kan, mits je de band leeg laat lopen.

Heeft iemand ooit wel eens gezien hoe 24 inch aan een FollowMe gekoppeld kan worden? Ideeen? Alternatieven?!

Andre de Boer / Caroline Bon.
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum