Welcome, Guest
 • Page:
 • 1
 • 2

TOPIC: babyschelp

Aw: babyschelp 27 Apr 2006 04:16 #522

 • Meeuse
Hallo, ik was zelf op zoek naar een antwoord maar kwam alleen maar vragen tegen du sben zelf aan het zoeken gegaan; veiligheid voor alles dus ik zou niet gaan \"knutselen \"met kussentjes e.d. Wat ik heb gedaan is het volgende: van de winther dolphin alle spanbanden losgemaakt( er zijn er drie) een van de spanbanden onderlangs vastgemaakt, linksonderin in de kuip naar buiten en rechtsonder weer omhoog zodat je de kar niet weer hoeft om te keren als je het bandje aanspant. dan zit de onderkant van het schelpje vast. De bovenkant doe je door de rugleuning heen ,et een ander spanbandje zodat je er nog een over hebt voor je tweede kindje. Succes!
The administrator has disabled public write access.

Aw: babyschelp 09 Apr 2006 17:52 #482

 • Jan & Masja
Zou je mijn ook een foto en uitleg naar ons toe willen mailen

alvast bedank
Jan & Masja
The administrator has disabled public write access.

Aw: babyschelp 07 Apr 2006 02:43 #474

 • my79
wie kan ons vertellen hoe een weber schaaltje bevestigd moet worden in een winther dolphin kar

mailen evt met foto mag ook

alvast bedankt

Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.
The administrator has disabled public write access.

Aw: babyschelp 22 Feb 2006 21:14 #394

 • Saskia
Gelukkig ben ik niet de enige met het probleem dat ik het maar niet voor elkaar krijg de maxi-cosi degelijk in de fietskar te bevestigen! Iemand uitleg, instructies of foto' s voor me.
Mail: Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien.

Het zou me erg helpen!
Nu wordt hierdoor onze fietskar maar niet gebruikt en dat vinden we erg zonde. Bovendien loop ik me nu een breuk;)

Alvast bedankt!
The administrator has disabled public write access.

Aw: babyschelp 31 Dec 2005 07:57 #69

 • Sandra
Volgens mij is het voor iedere kar en iedere maxi-cosi weer anders. Wij hebben altijd 'maar wat gedaan'. Een paar lange spanbanden (van die smalle riempjes met zo'n handig aantrek-sluitinkje, verkrijgbaar bij iedere buitensportzaak - gespjes zijn niet zo handig).
Ik zou zeggen: ga het gewoon proberen en improviseer wat. Hangt ie wat scheef? Met een klein dekentje of een fleecevest ofzo heb je het zo recht.

Om nog even terug te komen op de vorige reactie: voor kleine peutertjes is een voorzitje zeker leuk, maar voor vakanties vind ik het alleen geschikt in combinatie met een fietskar. In de kar hebben ze betere beschutting tegen zon en regen en veel meer steun, en kunnen ze veel beter slapen. Wij hebben met vakanties altijd alleen de kar meegehad, ging ook prima, maar een combi lijkt mij ideaal.

Succes!
Sandra
The administrator has disabled public write access.

Aw: babyschelp 31 Dec 2005 07:56 #68

 • Bendiks Westerink
Hoi,

Zowel de fietsschelp (hebben we gehuurd voor onze fietsvakantie toen onze jongste 5 maanden was) en de maxi-cosi hebben we vastgemaakt met oude fietsbinnenbanden. Een beetje een houtje-touwtje oplossing, maar het werkte wel. Bijkomend voordeel is dat je de schelp of maxi-cosi een tikje hangend kan monteren, zodat er ook nog wat vering ontstaat. Wat betreft een kindje van 10 maanden (mag volgens mij vanaf een maand of 7 (ze moeten goed zelf kunnen zitten)) zou ik adviseren om ze voorop te doen. En als hij/zij moe wordt achterin de kar. Voorop is echt 10x leuker voor het kind er voor jezelf. Je kunt ze in gaten houden, ze zien veel meer, en als ze wat ouder zijn kun je met ze praten. Dit zijn onze ervaringen. Binnenkort gaan we weer op fietsvakantie. De jongste (nu 2) gaat dan voorop en de kar is er alleen nog voor bagage.

Succes,
Bendiks
The administrator has disabled public write access.
 • Page:
 • 1
 • 2
Powered by Kunena Forum