Welcome, Guest

TOPIC: Wanneer babyschelp?

Aw: Wanneer babyschelp? 31 Dec 2005 08:03 #81

  • Sonja
Bedankt voor je reactie. Ik moet de kinderen met de fiets van en naar school brengen, dit is circa 1 1/2 km dus dat is niet zo ver. kan ik die babyschelp dan ook zo bevestigen dat het de schokken beter opvangt, ik lees vanalles over bevestigingen met fietsbanden voor het opvangen van de schokken.

groetjes sonja
The administrator has disabled public write access.

Aw: Wanneer babyschelp? 31 Dec 2005 08:03 #80

  • Sandra
Hoi,

De meningen lopen er over uiteen. Er is geen wet die daar iets over zegt, dus het 'mag' wanneer jij het wilt. Nogal wat deskundigen raden het gebruik van fietskarren voor jonge babies af, net als draagzakken, autostoeltjes, maxi-cosi's etc. overigens. In de praktijk heb je echter te maken met de noodzaak om zo nu en dan je kind te vervoeren. Ik zou mij voorlopig beperken tot de meest noodzakelijke tochtjes in de fietskar. Dus nog niet gezellig 50 km gaan fietsen op zondagmiddag, daarmee zou ik nog een paar maandjes wachten.

Succes,
Sandra
The administrator has disabled public write access.

Wanneer babyschelp? 31 Dec 2005 08:02 #79

  • Sonja
We hebben net ons 4e kindje (bijna 4 weken) gekregen en de scholen zijn weer begonnen. Nu hebben we een fietskar aangeschaft en via internet een babyschelp gekocht. De oudste twee kunnen zelf fietsen maar de twee kleinsten gaan dan in de fietskar. Vanaf wanneer mag je een babyschelp gaan gebruiken? Mag het ook al bij die kleintjes? we hebben een weber babyschelp?? wie weet hierop het antwoord?

groetjes sonja
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum