Welcome, Guest

TOPIC: tent voor 2 volwassenen en 2 kinderen

Aw: tent voor 2 volwassenen en 2 kinderen 31 Dec 2005 08:15 #111

  • Bendiks Westerink
Hoi Frank,

Ook wij hebben behoorlijk wat regen gehad toen we eind juli-begin aug. op fietsvakantie waren. Gelukkig hield onze 4-persoons Perry Sport tent het goed. 't Blijft behelpen met regen, maar ons bevalt het ding nog steeds prima. En hij was niet al te duur.
Foto's, zie [url]www.lois.tk

Groet,
Bendiks
The administrator has disabled public write access.

Aw: tent voor 2 volwassenen en 2 kinderen 31 Dec 2005 08:15 #110

  • Frank Mulder
Hoi,

Mischien wat laat, maar de afgelopen weken hebben wij (Frank, Wendy en twee kids van 3 en 6) aardig wat regen meegemaakt in Holland, met twee kleine tentjes. Wij misten de mogelijkheid om behoorlijk droog te zitten erg.
We kijken daarom nu ook naar een 4 persoons tent. O.a naar het \"slakkehuis\" van Erdman Schmidt, of de blackfoot van Esvo.

Ik hoor het graag als jullie al meer ervaringen weten.

Groet,

Frank
The administrator has disabled public write access.

Aw: tent voor 2 volwassenen en 2 kinderen 31 Dec 2005 08:14 #109

  • Marjorie
Hoi sandra,
Op deze site zag ik de tent met tarp:
www.fietsreizigers.nl/?start=/pr/guestbo.../customercode=himst/

Groetjes,
Marjorie
The administrator has disabled public write access.

Aw: tent voor 2 volwassenen en 2 kinderen 31 Dec 2005 08:14 #108

  • Sandra de Geeter
Marjorie,
In een van je berichtjes schrijf je dat je ergens op een site een foto hebt gezien van een MultiNova met tarp. Weet je nog waar? Wij overwegen ook een tarp voor onse MultiNova, maar komen er niet goed uit welk type geschikt zou zijn. Dus we zijn op zoek naar tips en voorbeelden. Alvast bedankt,
Sandra
The administrator has disabled public write access.

Aw: tent voor 2 volwassenen en 2 kinderen 31 Dec 2005 08:14 #107

  • Marjorie
hallo allemaal!

het liefst had ik alle tenten nog eens op een rijtje gezien, maar dat kon niet helaas. Uiteindelijk hebben we de intrepid4 van wechsel gekocht, maar dan de katoenen versie. Hij kostte ons 400 euro (beetje afgedongen).Hij is heel ruim, maar heeft maar 1 binnentent. We dachten er goed aan te doen om voor een wat fijner leefklimaat in de tent te kiezen. Ik kan dus nog niets vertellen over hoe hij bevalt, dat komt nog wel!
Ik vind het erg jammer dat de wild country tent alleen in breda of rosendaal was en de exped heb ik 1 keer op een tentenshow gezien. Ik vond hem toen heel flodderig staan en het kinderbinnententje is toch wel erg klein. Maar in totoaal een mooi gewcht voor een stahoge tent! De opera en de division dome hebben lang op ons lijstje gestaan en de multinova en de stalon combi van hilleberg ook. Die laatste zijn wel heeeel duur. En als je je kinderen nog vaak optilt is het zwaar voor je rug, zon lage tent. Wij houden hem wel in ons achterhoofd voor over een aantal jaar, als we niet meer met zn allen in 1 binnentent willen liggen ofzo! bedankt allemaal voor jullie hulp en ervaringen!!!
ik zal na onze vakantie wel eens mailen over hoe de tent ons is bevallen.
met dit hete weer zit ik alleen nog te denken of het niet slimmer is om ook een tarp of wing (of hoe je zulke dingen ook noemt) mee te nemen...maar dan wel een heeeele lichte!

groetjes,
Marjorie
The administrator has disabled public write access.

Aw: tent voor 2 volwassenen en 2 kinderen 31 Dec 2005 08:13 #106

  • Stijn
Marjorie,

Exped is een erg bekend merk uit Zwitserland (dacht ik) Ze maken hele mooie tenten in het duurdere prijssegment. Hoge kwaliteit, fijne afwerking, maar jammer genoeg vaak een beetje te duur in verhouding tot andere merken. Verdeler voor Benelux (Jongejans) zit in Hazerswoude Tel:0031 172 586280. Hij kan je wel verder vertellen wat je wil weten of waar die tent verkocht wordt.

Wild Country is Engels. Gekend merk in outdoorwereld, maar glorietijd ligt alweer een jaar of tien terug. Laatste collectie heb ik wel nog niet gezien. Maar goeie tenten.

Kijk ook ns naar Vaude Division Dome (9.5 kg) of Opera (8.3 kg) www.vaude.nl
Hilleberg :Stalon Combi met 2 slaapcompartimenten gewicht afhankelijk van combinatie of Keron 4. Mooie tenten, wel trekkerstenten en erg duur en erg goed. www.hilleberg.se
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum