Welcome, Guest

TOPIC: camping gezocht!

Aw: camping gezocht! 25 Jun 2007 20:53 #1538

  • Silvie
  • OFFLINE
Hoi,

Aan de overkant van het water in Almere ligt camping Marina Muiderzand. Je moet dan alleen even de Hollandse brug over en linksaf naar het Almeerderstrand. Prachtig gelegen in het bos achter de dijk, bij een jachthaven.

Groetjes, Silvie
The administrator has disabled public write access.

Aw: camping gezocht! 19 Jun 2007 09:10 #1533

  • arie
  • OFFLINE
Hoi

Een aantal jaar geleden hebben wij ook de zuiderzee route gefietst. Ook wij lilepen tegen dit probleem aan. De laatste camping voor Amsterdam ligt in Huizen. Dit was echter wel een mooie bosrijke camping. Voorbij Amsterdam ligt de eerste camping in Durgerdam. Voor ons was de afstand Huizen Durgerdam met drie kleine kinderen iets te groot. Wat wij hebben gedaan is dat we gestart zijn in ouderkerk aan de amstel. Een dorp vlak onder Amsterdam. (hier woont familie dus konden we de auto daar voor de deur kwijt). Voor ons was dit een goed alternatief.
The administrator has disabled public write access.

camping gezocht! 29 Mei 2007 19:17 #1495

  • Josien
  • OFFLINE
Wie weet er een leuke camping rond Naarden/ Muiden/ Diemen voor 1 of 2 nachten (afhankelijk van hoe leuk....)We hebben met de Zuiderzeeroute in die buurt een stop gepland maar hebben geen zin in zo'n Amsterdamse camping. Wie heeft er betere ideeen? Bedankt!
Oja, wij komen niet naar het kampeerweekend, is helaas te ver fietsen voor ons (Eindhoven)en met OV wat omslachtig. Maar veel plezier!
Groetjes, Josien.
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum