Welcome, Guest

TOPIC: Leuke uitvalsbasis gezocht voor fietsvakantie

Aw: Leuke uitvalsbasis gezocht voor fietsvakantie 31 Dec 2005 12:09 #274

  • Mike Overdevest
Een zeer ideaal vakantieland voor kamperen met (hele) kleine kinderen vind ik: Nederland. Ook is het hier niet vaak te heet. Wij hebben dit nu een aantal keer gedaan met onze 2 zoons van nu 3 en 5 jaar. Erg goed bevallen. Wil je suggesties of leuke campings, moet je even een mailtje sturen. Erg leuk is ook de Noordzeeroute die doorloopt naar Frankrijk. Heb je toch nog een beetje dat buitenlandgevoel. En hij is goed te doen met kinderen. Succes verder met zoeken.
The administrator has disabled public write access.

Aw: Leuke uitvalsbasis gezocht voor fietsvakantie 31 Dec 2005 12:09 #273

  • Theo
Wat zou je zeggen van Noord 0f Midden Frankrijk. Licht heuvelig terrein, dus niet te zwaar fietswerk. Er is een dicht netwerk van Campings municipal met vaak uitstekende voorzieningen voor kinderen, rustig gelegen en schappelijk geprijsd. Je kunt een camping als startpunt kiezen en de auto daar of op een nabije parkeerplaats laten staan. Michelin kaarten zijn uitstekend om op te fietsen en de campings zijn op de kaart aangegeven. Bij de plaatselijke toeristeninformatie (in bijna elk stadje en groter dorp) kun je locaties met een camping municipal krijgen.
The administrator has disabled public write access.

Leuke uitvalsbasis gezocht voor fietsvakantie 31 Dec 2005 12:09 #272

  • Claudia
Wij zijn op zoek naar een of meer leuke campings in een aardig fietsgebeid. We willen nu neit meer zoals vroeger elke dag verkassen, maar we zoeken een of meer aardige campings vanwaar we wat dagtochten kunnen maken.
We hebben een tweeling van dan (in de zomer) ruim twee jaar. We zoeken een locatie waar de temperatuur meestal aangenaam is (dus waar je meestal goed kunt kamperen), maar waar 't niet bloedje heet is (in juli). En natuurlijk moet het vooral voor de kinderen ook leuk toeven zijn. We kunnen er emt de auto met fietsdrager heen; verder zouden we 't liefst de auto niet veel meer willen gebruiken!
Alle reacties welkom! (incl. geschikte fietskaarten voor de omgeving).
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum