Welcome, Guest

TOPIC: barcelona

Aw: barcelona 21 Feb 2006 04:03 #387

  • Brigitte
Hoi,
Ben eigenlijk heel benieuwd hoe het zit met de hoogteverschillen in deze route. Zou het een beetje te doen zijn met een fietskar?

Brigite
The administrator has disabled public write access.

Aw: barcelona 20 Feb 2006 02:04 #384

  • dirk
Hoi, wij hebben een aantal jaar geleden de route van Paul Benjaminse gereden, Onbegrensd fietsen naar Barcelona. In Zuid Frankrijk hebben we een stukje nog zelf bedacht om in ons einddoel Carcassonne te komen. Een reisverslag vind je hier: http://fietsvakantie.freeservers.com/10.htm
Informatie over de fietsroute staat op http://www.cartostudio.nl/fiets. Hoewel we uiteraard niet echt een vergelijk kunnen maken met de andere routes, kan ik je wel zeggen dat deze route zeker een aanrader is. De route naar Santiago is wel erg ver uit de buurt van Barcelona. Wil je deze route toch fietsen, denk dan voor het stuk door de pyreneeen aan de katharen basken route van de fis ( [url]www.fietskaartinformatiestichting.nl [/url]).

Succes

Dirk
http://fietsroutes.startpagina.nl
http://fietsvakantie.startpagina.nl
http://fietsvakantie-frankrijk.startpagina.nl
The administrator has disabled public write access.

Aw: barcelona 15 Feb 2006 16:56 #380

  • Sandra
Hoi,

Dit stel (zonder kinderen overigens) heeft ook een fietstocht naar Barcelona gemaakt, en zelf een route verzonnen:
www.fietsjunks.nl

Succes!
Sandra
The administrator has disabled public write access.

barcelona 15 Feb 2006 15:56 #379

  • moniek
Wij willen dit jaar naar barcelona fietsen (kinderen 13 en 10 jaar). Er zijn echter verschillende routes naar het zuiden van frankrijk (o.a. santiago, groene wegen). Graag zou ik de ervaringen over een aantal van die routes willen horen om te kunnen kiezen. Afstand per dag ongeveer tussen de 70 en 90 km.
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum