Welcome, Guest

TOPIC: fietsreis naar basel

Aw: fietsreis naar basel 23 Feb 2006 06:02 #395

  • Ans
Hallo Kurt,
Wij hebben afgelopen zomer deze route gereden met onze zoon van elf jaar en zijn vriend van dezelfde leeftijd.
Onze dagafstanden waren redelijk lang (80 ? 90 km en een enkele keer 100 km).
Ons reisverslag staat op deze site. Je kunt desgewenst het mail-adres dat hier staat gebruiken om meer informatie te vragen. Succes.

Ans
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietsreis naar basel 21 Feb 2006 20:02 #392

  • Petra
Op internet staan veel reisverslagen van mensen die deze route hebben gereden, Google maar eens op Benjaminse etcetera.

Goede reis,

Petra
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietsreis naar basel 21 Feb 2006 17:41 #391

  • otto
Wij zijn in 2000 van Saarbrucken naar Basel gefietst. Niet via de route van Benjaminse, maar meer oostelijk, over de jaagpaden langs het Canal des Houilleres en het Canal du Marne au Rhin. Mooi, rustig en vrijwel zonder hellingen. In het Rijndal zijn ook veel fietspaden en rustige fietsroutes, tot in het centrum van Straatsburg toe (fietsvriendelijke stad). Alleen Mulhouse kan je beter mijden, het Ecomusee (openluchtmuseum) is wel weer erg de moeite waard.
De Route van Benjaminse lijkt me ok eenmoie route, wel meer klimmen, lijkt me dan van belang dat de kinderen al wat klim (en vooral afdaal!) ervaring hebben. bijvoorbeeld op dagtochtjes. Wij hadden een vrij grote tent mee (handig als het weer eens een dagje wat minder is) en voor de kinderen een trekkerstentje.
The administrator has disabled public write access.

fietsreis naar basel 21 Feb 2006 15:24 #390

  • kurt
hoi, wij zijn een belgisch gezin met 6 kinderen (van 5 jaar tot 13 jaar)en plannen een fietsreis deze zomer naar Basel.we willen de fietsroute van Benjaminse naar Venetie hiervoor gebruiken. voor de 2 kleinste kinderen nemen we een aanhangfietsje en fietskar mee. de andere kinderen (8 jaar tot 13 jaar) rijden zelf. wie heeft er ervaring met deze route. alle informatie welkom. dit is voor ons onze eerste grote fietsreis.
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum