Welcome, Guest

TOPIC: Fietsen in Noorwegen

Aw: Fietsen in Noorwegen 28 Feb 2006 19:43 #403

  • Paul
wij hebben september 2005 met de kinderen (3 en 5) in Noorwegen gecampeerd. Wij hebben regelmatig eendaagse tochten met de fietskar gemaakt.Er zijn prima campings met voldoende faciliteiten. Zeker Zuid-Noorwegen is goed voorzien van campings. Mogelijkheden tot inkopen is afhankelijk van waar je zit, maar gemiddeld zal de afstand groter zijn dan in Nederland. Het kust gedeelte van Zuid-Noorwegen is pittig steil (niet hoog), maar vergt wel wat van de fietsers.

Een ruime camping met veel mogelijkheden voor kinderen met een eigen strandje ligt in Kragero. Een site met veel info is www.camping.no
The administrator has disabled public write access.

Fietsen in Noorwegen 27 Feb 2006 20:19 #402

  • Astrid Lurken
Deze zomer willen wij in Zuid Noorwegen gaan fietsen. Hoewel we steeds enthousiaster worden bij het zien van de foto's en routes (Google Earth!) vragen we ons wel af of Noorwegen zo geschikt is voor kinderen. Hoe zien de campings er bijv. uit? Zijn er wel speeltuinen? Hoe zit het met de muggen? Zijn er voldoende dorpen om inkopen te doen? Hoe koud en nat kan het worden? We zijn van plan eind juli/begin augustus te gaan. Onze kinderen zijn 8,5 en 5 jaar oud en de oudste fietst zelf. Graag jullie reacties, tips, ervaringen, enz.
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum