Welcome, Guest

TOPIC: fietskaarten

Aw: fietskaarten 28 Apr 2012 21:10 #4545

  • Silvie
  • OFFLINE
Wij fietsen in Nederland met de kaarten uit de ANWB Fietsroutebox. Dat is een doos met 59 kaarten die samen heel Nederland bestrijken. Wij kochten de box toen we meerdere provinciekaarten nodig bleken te hebben voor onze vakantie in Noord-Nederland. De box kost €37,50 en dat was voor ons toen voordeliger. Inmiddels hebben we al heel veel plezier gehad van de set kaarten. Komende zomer richting Zeeland gaan we ze ook weer gebruiken. Die box heeft zijn geld dus wel opgebracht.
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietskaarten 28 Apr 2012 06:57 #4544

  • reichbus
  • OFFLINE
Ik heb er gisteren nog naar gekeken maar met zijn tienen bestrijken ze Nederland niet helemaal. Het lijkt erop dat toeristische streken in kaart zijn gebracht. Regio Nijmegen met stuk Noord-Brabant en Noord-Limburg staan niet op de kaart. Waarschijnlijk ontbreken nog wel meer regio's.
The administrator has disabled public write access.

fietskaarten 27 Apr 2012 09:32 #4543

  • jvanb
  • OFFLINE
Voor wie door Nederland gaat fietsen en niet de duurste fietskaarten wil: Bij de Aldi hebben ze nu fietskaarten liggen voor 3 euro per stuk, er zijn er 10 van NL. Wij hebben er twee jaar geleden fijn op gefietst, voordeel van de lage prijs is dat het niet zo erg is als ze maar één vakantie meegaan...(Dat gaan dure kaarten namelijk bij ons meestal ook, door het vele vouwen zijn ze na drie weken toch redelijk op). Nee, ik heb geen aandelen bij de Aldi! Trouwens wel handig dat op de kaart alle Aldi-fillialen aagegeven staan ;-)
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum