Welcome, Guest

TOPIC: Denemarken vakantie

Aw: Denemarken vakantie 01 Jan 2008 18:42 #1699

  • Paula
  • OFFLINE
Afgelopen zomer hebben wij gefietst in Denemarken en gebruik gemaakt van de campings uit het genoemde boekjes. Wij vonden dit fantastisch. Vuurtje stoken, leuk plaatsen (haventje, bij een scoutingclubgebouw aan het strand, in de tuin bij mensen. En stukken goedkoper dan de grote commerciele campings.
Groet, Paula
The administrator has disabled public write access.

Aw: Denemarken vakantie 22 Jun 2006 01:39 #629

  • Frank en Wendy
Ha Sandra en Ruud,

Nu zijn we helemaal enthousiast!
Bedankt voor jullie vlotte reactie.

Wendy en Frank
The administrator has disabled public write access.

Aw: Denemarken vakantie 21 Jun 2006 14:48 #624

  • Ruud en Sandra
Hoi Frank en Wendy,

Jullie hebben het verslag van onze fietsvakantie op Funen wellicht al eens gelezen. Anders home.tiscali.nl/~baartmns/fietsvakanties

De campings in Denemarken zijn vrijwel allemaal groot, goed georganiseerd en met waanzinnig mooie speeltuinen (springkussens!). Maar wel flink aan de prijs. Wij waren er twee helft augustus, en toen was het hoogseizoen daar duidelijk al voorbij, dus (soms zelfs héél) rustig op de campings. Op Funen waren ruim voldoende campings, niet te ver van elkaar (wij hebben toen maar kleine dagafstanden gefietst, Bas reed voor het eerst op de aanhangfiets en Daan was net een half jaar).

Een aanrader is n het boekje ‘Overnatning i det Fri’. Daar staan ca. 800 (kampeer)adressen voor wandelaars en fietsers in Denemarken. Dit kunnen natuurkampeerterreintjes zijn, maar ook bijvoorbeeld particulieren waar je in de tuin mag kamperen. Wij betaalden 30 Dkr per nacht voor ons vieren. Het boekje is Deenstalig, maar door de Duitse en Engelse index konden wij er toch goed mee uit de voeten.

Heb je trouwens gezien dat er bij 'fietsroutes' een stukje staat over de Oostzeeroute?

Ja, en wat kan je verder over Denemarken zeggen... Goed georganiseerd, schoon, alles netjes, de kaarten kloppen gewoon etc. En Legoland is echt een aanrader!

Groetjes,
Ruud en Sandra
The administrator has disabled public write access.

Denemarken vakantie 21 Jun 2006 13:32 #622

  • Frank en Wendy Mulder
Is er iemand met ervaring met fietsen op de Oostzeeroute in Denemarken?
We zoeken info over leuke plekken, prettige slaapgelegenheden (geen hoeracampings)en fietsafstanden met kids van 4-7 jr.
Overigens is alle info over z.o. Jutland en Funen van harte welkom!

Dank,

Frank en Wendy
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum