Welcome, Guest

TOPIC: kinderbedje in tent

Aw: kinderbedje in tent 05 Feb 2006 02:22 #361

  • Bora
Wij hebben een klein lichtgewicht campingbedje (met muskietennet) van het merk Deryan.
The administrator has disabled public write access.

Aw: kinderbedje in tent 31 Dec 2005 08:21 #120

  • Dirk Lohmeijer
Ja, hoor we hebben verschillende dingen uitgeprobeerd.

We maakte zelf een reisbedje. een hoes over een lang Therma-rest matje. Het voeteneind en de kopeind kon je opklappen en de zijwanden werden gevormd door een inritsbaar gaasen wandje. Technisch voldeed het, maar practisch niet. Onze zoons ging regelmatig staan in bed. hierdoor kiepere het geheel om. Er zijn stabielere te koop, maar toch als snel te zwaar voor de fietsvakantie.
Wij doen het nu als volgt. Een slaapcabine voor de ouders, met daarin alleen, isomatjes en slaapzakken laten wij de kleinste inslapen, Als hij goed slaap, en de oudste ook, leggen we ze bijeen. Ieder op een eigen matje en in een slaapzakje. Erg kleine kinderen mogen natuurlijk niet gaan doolen in de slaapzak. Bind het onderste gedeelte met een touwtje af. Tijdens de vakantie zijn inslaap-ritueelen ook heel belangrijk. Hou vast aan een terugkerende volgorde
,niet te vroeg naar bed, laat ze s middag gerust wat langer slapen. s ochtend laten spelen in eigen slaapcabine. ik raad je dus aan om niets te kopen, goed he ?

Dirk
The administrator has disabled public write access.

Aw: kinderbedje in tent 31 Dec 2005 08:20 #119

  • Sandra de Geeter
Wij maakten er ook zelf een:

zie http//home.tiscali.nl/~baartmns/fietsvakanties
(bij 'Kinderen mee' staan wat foto's)

Sandra
The administrator has disabled public write access.

kinderbedje in tent 31 Dec 2005 08:20 #118

  • Josst, Vera en Joris van Os
Wij willen komende zomer voor het eerst met ons kleine mannetje (nu 13 maanden) op fietsvakantie met de tent. We hebben een HEMA-tunneltent met 2 slaapcompartimenten, die onswel geschikt lijkt.

Alleen zie ik het mannetje van zijn matrasje rollen als hij in zijn eigen tent-deel ligt.
Er zouden een soort lichtgewicht reiswiegjes op de markt zijn, die meteen ook een muskietennet hebben. Zo'n wiegje kan als binnentent dienst doen, waardoor er eigenlijk maar ??n slaapcompartiment ingericht hoeft te weoren en we zo meer ruimte hebben.

Gaat er bij iemand een lichtje branden?
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum