Welcome, Guest

TOPIC: Fietsvakantie met baby?

Aw: Fietsvakantie met baby? 31 Dec 2005 09:17 #214

  • Adri
Onze dochter was ook 9 maanden toen we op fietsvakantie gingen. Denemarken was geweldig. Ze zat lekker voorop en we hadden het zo gemaakt dat ze makkelijk in slaap kon vallen zonder dat mijn arm een steun hoefde te zijn. Meestal sliep ze als we fietsten en werd ze wakker als we koffie dronken. Om ong. 14.00 uur zorgden we dat we op een camping stonden zodat ze ook nog lekker kon spelen. We reden niet meer dan 40 km. op een dag, en dus voornamelijk in de ochtend. Bij ons ging het zo echt lekker...
Adri.
The administrator has disabled public write access.

Aw: Fietsvakantie met baby? 31 Dec 2005 09:17 #213

  • Sandra
Hoi,

Wij hebben een website gemaakt over de fietsvakanties met onze kinderen. Hij is nog niet helemaal klaar, maar wellicht kun je er nuttige informatie op vinden.
In 2002 was onze jongste acht maanden, toen hebben we in Denemarken gefietst. Ging uitstekend. Een wat ander dag/nachtritme ligt echter wel op de loer! Dit kun je proberen te voorkomen door je fietsuurtjes te plannen op de momenten dat je kindje meestal wel slaapt, en vooral niet te lang te fietsen. Dan blijft er 's nachts ook nog wat te slapen over voor de kleine.

Succes en veel plezier!

home.tiscali.nl/~baartmns/fietsvakanties
The administrator has disabled public write access.

Aw: Fietsvakantie met baby? 31 Dec 2005 09:16 #212

  • Marijn
Bij ons viel het kamperen een beetje tegen omdat onze zoon steeds sliep terwijl we fietsten en huilde als hij (en wij) moesten slapen.
Verder zijn kinderen zo verschillend dat ik je eigenlijk weinig tips kan geven. Met onze oudste ging het niet zo goed, de jongste was geen probleem. Wij hadden toen de kinderen zo klein waren 2 vakanties in de auto (een fietsvakantie en een lekker lui bij de tent vakantie lekkere stoelen en een tafel extra)

Succes!
Marijn
The administrator has disabled public write access.

Fietsvakantie met baby? 31 Dec 2005 09:16 #211

  • Fabienne en Bart
Wij zouden van de zomer graag met onze dochter willen gaan fietsen. Ze is dan ongeveer 9 maanden. Wij weten alleen nog niet zo goed wat een baby van 9 maanden aan kan en leuk vindt. Heeft iemand tips uit eigen ervaring? Wij staan voor alle suggesties open.
Alvast bedankt,
The administrator has disabled public write access.
Powered by Kunena Forum