Welcome, Guest
 • Page:
 • 1
 • 2

TOPIC: fietsbagagekar

Aw: fietsbagagekar 19 Mei 2008 13:44 #1979

 • heleen van lynden
Wij hebben een Burley Nomad te huur. We gebruiken hem maar 1x per jaar, en dat is eigenlijk zonde.
We hebben een droogrekje erbovenop,(hoeft niet) waarop je je was kan drogen, met een spin extra bagage kan vastmaken (bijv. lange luifelpalen oid) en met een plankje erop handig als tafeltje te gebruiken.
We vragen € 50,-- p.w., met extra koppeling voor 2e fiets € 5,--extra. Borg € 200,--.Het is een ideale kar!
Mocht je belangstelling hebben, wij gaan hem zelf gebruiken van ong. 15 juli- 4 aug.
Tel.nr. 0294-262466
Vr. groet,
Heleen
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietsbagagekar 17 Jul 2006 04:45 #681

 • Frans Kraan
wij hebben ook niet het rek gekocht. Je zou er nog wel iets op kunnen bevestigen, er zitten oogjes aan de zijkanten waar je bijvoorbeeld straps doorheen zou kunnen halen.
Wij vervoerden er de tent, pak luiers, gastankjes, boeken en nog wat losse dingen in. Dat ging prima. In zijn algemeenheid wordt aangeraden ze niet te zwaar te beladen, maar dat wil je toch zelf al niet omdat je het allemaal mee moet zeulen. Wij vonden de kar vooral een uitkomst voor grote dingen die lastig in fietstassen zijn te vervoeren. Een ander groot voordeel is dat je er op de camping veel in kan opbergen; dat scheelt veel losse troep in je tent. De hoes was goed waterdicht.
Veel plezier ermee!

Frans
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietsbagagekar 17 Jul 2006 00:23 #676

 • jenny van Beek
Hartelijk dank voor je reactie. Wij hebben inmiddels de Burley Nomad gekocht maar er nog niet mee gefietst. Zijn er nog tips over laden, bevestigen, ect. ? We hebben het extra bagagerekje niet gekocht maar willen bovenop toch stoeltjes meenemen. Zou dit gaan ?

gr. Jenny
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietsbagagekar 09 Jul 2006 13:40 #671

 • Frans
Wij zijn in het bezit van een Burley Nomad. Ons oog viel in eerste instantie op de Radical bagagekar, maar omdat we ook een Burley d'Lite kinderkar hebben en we dan zonder gedoe met koppelingen kunnen wisselen van kar, kozen we voor de Nomad. Wat betreft tests vond de Fietsersbond de Radical in de categorie tweewielers net even beter. Ik kan dit niet bevestigen, omdat ik de Radical niet heb gebruikt. Wel zijn we zeer te spreken over de Burley. Hij is licht, degelijk, gebruiksvriendelijk en de hoes bleek goed waterdicht.
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietsbagagekar 30 Jun 2006 14:37 #648

 • Rik Brouwer
Er zijn goede Bob's te huur bij Bike4travel in Overschie. Kijk op www.bike4travel.nl .. sowieso n aanrader voor fiets- en fietsvakantiemateriaal !!! Keep m Rollin'!!!
The administrator has disabled public write access.

Aw: fietsbagagekar 28 Jun 2006 01:43 #644

 • Josien
Hoi,
wij hebben veel plezier van de Radical Design bagagefietskar. Laag, licht en zeer soepel lopend. Je klikt er de wielen vanaf en je hebt een weekendtas die zonder problemen meekan in de fietsbus of trein. (Niet dat we dat al gedaan hebben maar het is wel zo!)Groetjes, Josien.
The administrator has disabled public write access.
 • Page:
 • 1
 • 2
Powered by Kunena Forum