Reisverslag familie Zwart-Goud - deel 2

Image31 juli 2006
Barnetby le Wold- Market Rasen, 41 km.

Vandaag was de temperatuur een stuk aangenamer. De kinderen hadden minder crisis in de fietskar. Maar oei, wat moesten we veel klimmen. Maar al dat klimmen werd beloond met een spectaculaire afdaling naar Market Rasen, 10%!
De camping aan de paardenracebaan was duur maar wel netjes. Jammer dat er geen paard te bekennen was. Wel een spontane caravanbewoonster die bij onze aankomst in de miezerregen, spontaan koffie kwam aanbieden. En ons daarna het hemd van het lijf vroeg. Want fietsen in Engeland is iets voor kinderen/jongeren en sportieve types. Een fietskar en twee bepakte fietsen is al helemaal bijzonder. We werden regelmatig nagekeken en geroepen.
’s Avonds hadden we de eerste echte bui. Meteen stond de hele tent blank, het grondzeil zat niet goed!
1 augustus 2006
Market Rasen – Woodhall Spa, 75 km.

Wat een dag…. Om 9.15 uur vertrokken richting Lincoln, met het plan om daar een camping te zoeken. Om 12.30 uur reden we Lincoln binnen. Even wat gedronken op een terras. Daarna langs de kathedraal gefietst in de regen en toen toch maar besloten om een stukje verder te fietsen. Stom, want nu hebben we niets van die prachtige stad gezien.

Op naar Woodhall Spa. De route werd gelukkig vlakker en we kregen de wind redelijk in de rug. Maar toen ging het pas echt regenen. Uiteindelijk door plensbuien en een onvindbare camping pas om 18.45 uur op de camping aangekomen. De kinderen zeiknat want die hadden elkaar met de waterflesjes zitten bespuiten…
Maar ja, wat wil je als je op één dag bijna 7 uur in een kar hebt gezeten. Zo’n stom besluit nemen we dus nooit meer. Dan maar wat minder kilometers. We besloten dan ook een rustdag te nemen.


2 augustus 2006
Market Rasen

’s Morgens hebben we het dorpje verkend. Niet echt bijzonder. De middag in de tent doorgebracht vanwege de regen. Op een gegeven moment hebben we Sam en Noor maar hun regenpakken aangetrokken en zijn we een rondje over de camping gaan. lopen. Want een middag met twee peuters in een klein tentje kan lang duren.


Lees verder...