Reisverslag familie Zwart-Goud - deel 3

3 augustus 2006
Market Rasen – Frampton, 43 km.

We hadden veel regen verwacht, maar gelukkig, niks van dat alles. Een lekker fietsdagje door het vlakke landschap langs een riviertje. Onderweg bramen geplukt en genoten van de kanaalbootjes.
Nog een bezoekje gebracht aan de “Stump”kerk in Boston en lekker warm gegeten in een restaurantje. Boston zelf is een beetje armoedige stad.
Aan het eind van de middag kon onze tent drogen op een kleine maar heel verzorgde camping. We stonden er helemaal alleen.
Onderweg
4 augustus 2006
Frampton – Long Sutton, 45 km.

Vandaag hadden we een rustige fietsdag onder een grijs wolkendek. Maar wel droog!
Om 14.00 uur kwamen we aan bij het vlinderpark in Long Sutton. Een leuk uitje voor de kinderen. Dat hadden ze wel verdiend na al dat zitten in de fietskar. Sam en Noor hebben genoten van de exotische vlinders, de roofvogelshow en de speeltuin. En de zon ging ook nog schijnen!
Daarna op zoek naar een camping. Uiteindelijk terecht gekomen op een armoedige camping, annex kattenpension. De interesse van de beheerster ging duidelijk meer uit naar de katten. De douche was in zo’n staat dat ik spontaan besloot om het douchen maar een dagje over te slaan….
We besloten om de dag erna een stuk van de route af te snijden zodat we een rustdag in Sandringham konden hebben.
Vlinderpark


Lees verder...