Reisverslag familie Zwart-Goud - deel 4

5 augustus 2006
Long Sutton – Sandringham, 45 km.

Onze eigen route was zeker niet onaardig. We zijn nog even met de fietsen aan de hand door het centrum van Kings Lynn gelopen. Een leuk stadje. Er werd nog over ons geroddeld door wat bejaarde vrouwen omdat de kinderen niet vastzaten in de fietskar. Schande! Ja ja, Engeland is het land van “safety first”. Helemaal als het om kinderen gaat.

Vanaf Kins Lynn hebben we de route weer opgepakt. Het landschap werd meteen een stuk aantrekkelijker. Maar dat had wel tot gevolg dat er weer geklommen moest worden. Maar liever een beetje werken door een prachtige omgeving dan door een vlak, saai landschap scheuren.
Lekker spelen
6 augustus 2006
Sandringham

Rustdag op een prachtige camping. We stonden vlak bij een speeltuintje en merkten daardoor dat dat toch wel lekker is voor de kinderen. Je hoeft ze minder te vermaken. We zijn nog even langs het buitenverblijf van de Koninklijke familie gefietst. De entree lag aan de hoge kant en aangezien het niet echt heel leuk is voor twee peuters, hebben we ons maar vermaakt in het nabijgelegen speeltuintje.

Opa en oma kwamen nog even op de koffie. Die waren die ochtend in Engeland aangekomen en hadden speciaal hun route naar het noorden even aangepast. Heel fijn, want zo konden we de trappelzak en het schuimmatje van Noor omruilen voor een echte slaapzak en een opblaasmatje. Dat is onze nachtrust daarna zeker ten goede gekomen!


Lees verder...