Route van de maand april: ronde van Nederland


Bijzondere ontmoetingen
De verhalen zijn eerder verschenen in het buitensportblad ‘Op Pad’ van de ANWB. Paul Vreuls neemt de lezer mee naar de onbekende plekjes van Nederland. Hij verhaalt op zijn eigen wijze over bijzondere ontmoetingen tijdens zijn rondje Nederland. Het resultaat is een prachtig boek met schitterende foto's (ook leuk voor de thuisblijvers).

Kies je etappes
Met (kleine) kinderen zul je natuurlijk niet in één vakantie een dergelijk rondje kunnen volbrengen, maar uiteraard kun je zelf je startplaats kiezen. Veel plaatsen op de route zijn met het openbaar vervoer bereikbaar. Kies de streek die je het meest aanspreekt. Wil je onderweg graag wat stranddagen inplannen: neem de twee etappes langs de Noordzeekust door te starten in Vlissingen en te eindigen in Den Oever.

Is je gezin wel toe aan wat klimwerk: neem dan een paar etappes langs onze oostgrens. Bij Arnhem, Nijmegen en in Limburg kan iedereen zijn hart ophalen.

Informatie
Bij elke etappe hoort een gedetailleerde kaart. Het boek bevat weliswaar geen exact uitgewerkte routebeschrijvingen, maar met de LF-routes die bij elk hoofdstuk vermeld staan is het toch mogelijk om een uitgezette route te volgen. Het boek is verder voorzien van informatie over overnachtingsmogelijkheden, NS-stations en bezienswaardigheden zoals musea en natuurgebieden.

Bestellen: aanbieding!
Kijk op de website voor meer informatie. Als je het boek via Dit E-mail adres wordt beschermd tegen spambots. U moet JavaScript geactiveerd hebben om het te kunnen zien. bestelt, betaal je slechts €12,15 (€9,95 plus €2,20 verzendkosten) in plaats van €17,95. Vergeet dan niet te vermelden dat je via onze site op het boek bent geattendeerd.

 
Image
Image
Image
Image